ozal.edu.tr Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Sürgü Orhan Şahin Öğrenci Yurdu Başvurusu

〉 Başvuru Formu (istenilen evraklar eksiksiz olarak teslim edilmelidir)

Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu Öğrencileri başvuruda bulunacaktır.

Başvuru Formu ve İstenilen Belgeler Sürgü Öğrenci Yurdu Yurt Sorumlusu Rüstem KORKMAZ’a (Mail Adresi: rustem.korkmaz@ozal.edu.tr) gönderilecektir.

Son başvuru 05.10.2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır.

〉 Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğrenci Yurtları Yönergesi İçin TIKLAYIN!

Not: Nihai Listesi yayınlandıktan sonra öğrencilerle yurt sözleşmesi yapılacaktır.

Öğrencilerimiz Evrak asıllarını kayıt zamanında yanlarında getirerek yurt sorumlusuna elden teslim etmekten sorumludur.

Odalarımız paylaşımlı olup yurt oda aylık ücretimiz: 200,00 TL ve depozito ücretimiz: 250,00 TL’dir.

BAŞVURU ŞARTLARI

1. T.C. kimlik numarasını içeren nüfus cüzdan fotokopisi, nüfus kayıt sureti
  2. Sağlık durumunun yurtta kalmasına engel ve herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmadığına dair sonuçların yorumlandığı sağlık raporu. (Son bir ay içerisinde alınmış olması gerekmektedir.)
  3. Adli sicil kaydı ve arşiv kaydı. (Son 6 ay içinde alınmış. E-devlet’ ten alınabilir.)
  4. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 (bir) adet vesikalık fotoğraf
  5. 1 adet müracaat formu (Formun bilgisayarda doldurulmuş ve fotoğraflı olması )
  6. Aile ve kendisinin ikamet belgeleri
  7. Yabancı uyruklu öğrenciler için pasaport fotokopisi ve yabancı kimlik numarası temini
  8. 18 yaşını doldurmamış olan öğrenciler velisi ya da vasisi ile birlikte başvurmalıdır.