ozal.edu.tr Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Darende Bekir Ilıcak MYO Kız ve Erkek Öğrenci Yurt Başvurusu

Başvuru Formu (istenilen evraklar eksiksiz olarak teslim edilmelidir)

Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Başvuruda bulunabileceklerdir.

Başvuru Formu ve İstenilen Belgeler Darende Bekir Ilıcak MYO Yüksek Öğretim Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu Yurt Sorumlusu İrem AŞICI’a (Mail Adresi: irem.asici@ozal.edu.tr) gönderilecektir.

Son başvuru 09/09/2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır.

〉 Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğrenci Yurtları Yönergesi İçin TIKLAYINIZ!

Not: Nihai Listesi yayınlandıktan sonra öğrencilerle yurt sözleşmesi yapılacaktır.

Öğrencilerimiz Evrak asıllarını kayıt zamanında yanlarında getirerek yurt sorumlusuna elden teslim etmekten sorumludur.

Odalarımız paylaşımlı olup yurt oda aylık ücretimiz: 450,00 TL ve depozito ücretimiz: 500,00 TL’dir.

Yurt ücretleri (depozito dahil) T.C. Halk Bankası Malatya Turgut Özal Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ( TR 75 0001 2009 5580 0004 0005 15 ) numaralı hesabına, açıklama kısmına adı – soyadı ve hangi ay için ödeme yaptığı belirtilerek yatırılması gerekmektedir. Öğrenciler ödeme dekontlarını evrak asıllarıyla beraber ibraz etmekle yükümlüdür.

BAŞVURU ŞARTLARI

1. T.C. kimlik numarasını içeren nüfus cüzdan fotokopisi, nüfus kayıt sureti
  2. Sağlık durumunun yurtta kalmasına engel ve herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmadığına dair sonuçların yorumlandığı sağlık raporu. (Son bir ay içerisinde alınmış olması gerekmektedir.)
  3. Adli sicil kaydı ve arşiv kaydı. (Son 6 ay içinde alınmış. E-devlet’ ten alınabilir.)
  4. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 (bir) adet vesikalık fotoğraf
  5. 1 adet müracaat formu (Formun bilgisayarda doldurulmuş ve fotoğraflı olması )
  6. Aile ve kendisinin ikamet belgeleri
  7. Yabancı uyruklu öğrenciler için pasaport fotokopisi ve yabancı kimlik numarası temini
  8. 18 yaşını doldurmamış olan öğrenciler velisi ya da vasisi ile birlikte başvurmalıdır.